O Restavraciji

Dobro došli!

pri nam se začne potovanje v deželo 1001 okusov!

Gostom želimo ponuditi najavtentičnejše arabske jedi odličnega okusa, iz izbranih prvovrstnih ter naravnih sestavin. Jedi pripravljamo skrbno in z veliko ljubezni.

Mr. Falafel že od leta 2014

Smo prva arabska restavracija v Mariboru. Že 8 leto bogatimo kulinarično ponudbo v samem mestnem jedru. S svojo ponudbo vas popeljemo na pravo orientalsko kulinarično popotovanje ob uživanju arabske hrane brez pomoči Aladinove svetilke in leteče preproge.

Ponujamo bogat izbor arabskih jedi v katere polek velike izbire mesnih jedi vključujemo tudi širok izbor veganskih in vegetarijanskuh jedi kot so falafel, hummus, baba ghanous, veganska obara s čičeriko, arabski zvitki, prava arabska baklava s pistacijami, ...

Poleg bogatega izbora jedi, lahko v restavraciji kupite tudi edinstvene bližnjevzhodne delikatesne izdelke in sestavine za pripravo arabskih dobrot doma.

V naši restavraciji boste začutili pristno arabsko kulturo, ob poslušanju arabske glasbe in pitju skodelice arabskega čaja ali kave si boste z veseljem privoščili še arabske sladice in tako za hip imeli občutek da ste v eni od držav Bližnjega vzhoda.

Bodite obveščeni

Dobri okusi se širijo